After debuting its new prototype at Northwestern Memorial Hospital, Chicago-based fast-casual Burrito Beach has redesigned its Ogilvie Transportation Center location.

Located on the ground floor, the redesigned space showcases a contemporary design with sleek accents and dashes of bright colors and textures. A new ordering counter provides a view for customers to see staff prepare their orders. A refreshed check out station boasts white tile and Burrito Beach’s sunshine logo. A window provides customers a glimpse into the kitchen, putting the brand commitment to in-house cooking and fresh ingredients on display.

New graphic elements include the company’s revamped logo and decorative menu boards. A newly launched website complements the space’s look. Refurbishments at the Ogilvie location also address the brand’s commitment to nontraditional development.